Impetus Sport

Prva turska sportska guma!

Impetus Sport, prva sportska guma proizvedena u Turskoj, je izbor onih koji žele uživati u vrhunskim performansama. Impetus Sport testiran je i odobren od strane njemačke agencije TÜD SÜV kao guma dizajnirana za W brzinsku klasu (270km/h).

Specijalna, ojačana konstrukcija tijela gume pruža vrhunsku trajnost i upravljivost pri velikim brzinama, a snop žica u peti osigurava stabilnu i mirnu vožnju.

Visoka i čvrsto ispunjena peta pruža vrhunsku manevarsku sposobnost i kontrolu u zavojima na mokrim i suhim podlogama. Čelično armaturno platno pruža potpunu kontrolu upravljanja i sposobnost brze prilagodbe pri manevrima u zavojima i pri naglim prelascima iz jedne u drugu prometnu traku na cesti.

High Wet Grip Compund tehnologija poboljšava kontrolu upravljanja i prijanjanje na mokrim cestama. Moderan usmjereni uzorak profila omogućuje izvanredno suzbijanje vodenog klina pri velikim brzinama.

Gumena pojačanja na bočnim stjenkama štite naplatke i bočne zidove od oštećenja, dok inovativni Z-oblik bočne stijenke osigurava udobniju vožnju.

205/40R17 84W
205/50R16 87W
215/40R17 83W
235/40R18 91W

255/35R18 90W
255/40R17 94W
265/35R18 93W

impectus-sport

Novosti

LASSA TYRES LANSIRAJU GUME GREENWAYS
Sklad između vozača i okoliša: Upoznajte nove Lassa Tyres ekološke gume ! Lassa Tyres, koje proizvodi tvrtka Brisa, glavni turski proizvođač guma i sedmi...

više

Objave

Lassa, novi službeni partner FC Barcelona
 Turski vodeći proizvođač guma postao je službeni partner kluba Barcelona, te će svoje ime dodati imenima košarkaškog, rukometnog i hokejaškog sastava, kao i imenu...

više

Newsletter

Prijavite se za naš Newsletter

Šalji

Certifikati

Kvalıteta Lassa guma potvrđena je brojnim Turskim i međunarodnim certifikatima..

više

Kontakt

e-mail: info@lassa.hr


više

Brzi izbornik

  • brzi-onama
  • brzi-novosti
  • brzi-certifikati
  • brzi-news