LS/M4000

U svim uvjetima, na obje osovine!

LS/M4000 je višenamjenska poluteretna guma koja ima to svojstvo da se može koristiti na obje osovine. To je osobito prikladno za primjenu kada je poželjno da gume na obje osovine imaju ista svojstva i kada je poželjna dobra trakcija u svim vremenskim i prometnim uvjetima. LS/M4000 otporna je na zadržavanje kamenčića i nepravilno trošenje i kao takva nudi više snage duži vremenski period upotrebe. 

Za održavanje snage motora na cesti, bez ikakvog gubitka, guma treba imati dobru sposobnost vuče. S druge strane, tihi rad i osjetljivost upravljača utječu na udobnost u vožnji. LS/M4000, dizajnirana za upotrebu na obje osovine, ima stabilnu strukturu koja minimizira razinu buke i pruža neophodnu trakciju ne otežavajući pritom manevriranje upravljačem. Sa ovakvim svojstvima, pogodna je za upotrebu u gradskom i međugradskom prijevozu.

Kako bi vožnja prilikom prelaska preko vodenih površina na cestama bila sigurnija, bilo bi poželjno vodu nakupljenu između gume i tla istisnuti što brže. LS/M4000 izbacuje više vode u kraće vrijeme zahvaljujući širokim uzdužnim utorima i brojnim bočnim kanalićima na svojoj gaznoj površini. Na ovaj način povećava se kontaktna površina s tlom i ne postoji rizik od stvaranja akvaplaninga na mokrim terenima

Na lošim i istrošenim cestama gume se mogu ozbiljno oštetiti, što vozačima i putnicima može prouzokovati mnoštvo poteškoća. LS/M je otporna na zadržavanje kamenčića zahvaljujući svojoj strukturi gaza i kanala, a zbog snažne konstrukcije osnove otporna je na posjekotine.

Dug životni vijek gume je jedna od točaka kojoj svi vozači pridaju važnost. Smjesa od koje je napravljena guma LS/M4000 i njeni duboki utori produžavaju životnni vijek gume i usporavaju trošenje iste.

Pri niskim temperaturama, standardne gume otvrdnu i gube elastičnost koja im je neophodna prilikom kretanja. To utječe na sposobnost upravljanja i prijanjanja na podlogu i može prouzrokovati neugodnosti kao što su proklizavanja ili okretanja na cesti. LS/M4000, pomoću posebne smjese gaznog sloja, održava svoju elastičnost prilikom vožnje na mokrim i snježnim cestama i pruža bolju upravljivost.

215/75R17.5 126/124M

225/75R17.5 129/127M

 

ls-m-4000

Novosti

LASSA TYRES LANSIRAJU GUME GREENWAYS
Sklad između vozača i okoliša: Upoznajte nove Lassa Tyres ekološke gume ! Lassa Tyres, koje proizvodi tvrtka Brisa, glavni turski proizvođač guma i sedmi...

više

Objave

Lassa, novi službeni partner FC Barcelona
 Turski vodeći proizvođač guma postao je službeni partner kluba Barcelona, te će svoje ime dodati imenima košarkaškog, rukometnog i hokejaškog sastava, kao i imenu...

više

Newsletter

Prijavite se za naš Newsletter

Šalji

Certifikati

Kvalıteta Lassa guma potvrđena je brojnim Turskim i međunarodnim certifikatima..

više

Kontakt

e-mail: info@lassa.hr


više

Brzi izbornik

  • brzi-onama
  • brzi-novosti
  • brzi-certifikati
  • brzi-news