O nama

slika1

Turski brend guma: Lassa

Lassa danas slavi 30. obljetnicu kao najsnažniji turski brend guma, a njeni temelji sežu do 1974. godine. Osnovali su ju Sabanci Group i partneri, a deset godina kasnije nakon početka proizvodnje 1978. godine, Lassa je preimenovana u Brisa-u, nakon spajanja s japanskim gigantom Bridgestone korporacijom. Danas se Lassa gume proizvode s najsuvremenijom Brisa tehnologijom u skladu sa studijama istraživanja i razvoja.

Svijet se kreće na Lassa gumama

Lassa iz dana u dan raste u sektoru guma te danas znanja i iskustva s turskih cesta izvozi u cijeli svijet, najviše na europske ceste i time znatno pridonosi ekonomiji države. Lassa gume proizvodi Brisa u jednoj od u svijetu najvećih tvornica koja se prostire na 350.000 m2 površine. Lassa tako jamči vrhunsku kvalitetu potrošačima u preko 50 zemalja do kojih dopire putem nekoliko stotina distributera.

Lassa je predana vrhunskoj kvaliteti

U skladu s potrebama domaćeg i međunarodnog tržišta, Lassa stvara proizvode koji su odobreni od strane neovisnih institucija i čiju su kvalitetu potvrdile brojne nagrade. Lassa gume osvojile su nagradu National Quality Award (1993.) te nagradu European Quality Grand Prize (1996.). Lassa gume proizvode se u skladu s konceptima kvalitete najoptimalnijima za ceste u Tuskoj te su odobrene od strane njemačkog certifikatora TÜV SÜD. Lassa gume uživaju potpuno povjerenje korisnika zahvaljujući strogim testovima koje prolaze prije nego što stignu na tržište.

Lassa gume okreću se za veće zadovoljstvo kupaca

Jedna od glavnih osobina koju Lassa gume čine vodećim proizvođačem je savršena usluga koja se pruža kupcima. Ravnoteža savršenog proizvoda i savršene usluge osnovna je misao vodilja tvrtke. Danas Lassa ima status najbrže i najpouzdanije marke i po pitanju prodaje i postprodaje, podržavajući kupce 24/7 putem usluge pomoći na cesti.

Lassa ide u korak s tehnologijom

Lassa donosi izvanrednu tehnologiju proizvodnje guma ne samo na ceste već i na trkaće staze. Turski inženjeri u Izmetu posebno su proizveli Lassa Racing gume koje se od 2005. godine koriste na trkaćim stazama diljem cijele Turske. Na krilima uspjeha u Turskoj, Lassa Rally tim predstavlja Tursku na europskim trkaćim stazama od 2009. godine. Ovo iskustvo kumulirano u projektu Lassa Racing Tires Development doprinijelo je unapređenju automobilskih guma. Stručnjaci koji su iskustva stjecali u ovom projektu aktivno sudjeluju u procesu razvoja automobilskih guma koje su izdržljivije i imaju bolje performanse.

Novosti

LASSA TYRES LANSIRAJU GUME GREENWAYS
Sklad između vozača i okoliša: Upoznajte nove Lassa Tyres ekološke gume ! Lassa Tyres, koje proizvodi tvrtka Brisa, glavni turski proizvođač guma i sedmi...

više

Newsletter

Prijavite se za naš Newsletter

Šalji

Certifikati

Kvalıteta Lassa guma potvrđena je brojnim Turskim i međunarodnim certifikatima..

više

Kontakt

e-mail: info@lassa.hr


više

Brzi izbornik

  • brzi-onama
  • brzi-novosti
  • brzi-certifikati
  • brzi-news