Sponzorstvo nogomentnog kluba Borussia

Lassa objavila da su produžili  premium ugovor s Borussia Mönchengladbach nogometnim klubom za sezonu 2012-2013. Nastavlja  se uspješan odnos koji je počeo prošle godine.

Halit Sensoy, direktor Međunarodnog  marketinga za Lassa Gume rekao: “Lassa ima veliku vjeru u Borussiu Mönchengladbach i  oduševljeni smo proširiti naš ugovor o partnerstvu za sljedeću sezonu u Bundesligi. Lassa je rastući brand koji nudi veliku vrijednost i učinkovitost za naše kupce i vidimo mnoge iste vrijednosti u momčadi. Mi smo jako uzbuđeni zbog predstojeće sezone, a mi ćemo biti prisutni na svim igrama zajedno s odanim ‘DieFohlen’ navijačima. “

Lassa gume su proizvodi Brisa, Turska je jedna od 7 najvećih proizvođača guma u Europi. Ona proizvodi i prodaje široku paletu  komercijalnih guma u više od 50 zemalja širom svijeta.

u Njemačkoj, Lassa prodaje široku paletu guma za automobile, poluteretna vozila, 4×4 i SUV te  kamione, kroz mrežu od 2 neovisna veleprodajna distributera, koji pružaju neprekidnu opskrbu trgovcima u cijeloj zemlji.

Novosti

LASSA TYRES LANSIRAJU GUME GREENWAYS
Sklad između vozača i okoliša: Upoznajte nove Lassa Tyres ekološke gume ! Lassa Tyres, koje proizvodi tvrtka Brisa, glavni turski proizvođač guma i sedmi...

više

Newsletter

Prijavite se za naš Newsletter

Šalji

Certifikati

Kvalıteta Lassa guma potvrđena je brojnim Turskim i međunarodnim certifikatima..

više

Kontakt

e-mail: info@lassa.hr


više

Brzi izbornik

  • brzi-onama
  • brzi-novosti
  • brzi-certifikati
  • brzi-news